Cum cumpar – Superb by Valentina

Cum cumpar

Informatii generale

Clientul poate plasa o comanda pe www.superb-v.ro adaugand produsul dorit in cosul de cumparaturi si completand formularul de comanda.

Clientul poate plasa o comanda pe www.superb-v.ro si fara a fi necesara crearea unui cont.

Dupa plasarea comenzii, clientul va primi un sms de inregistrare a acesteia.

Pentru a fi la curent cu noutatile si cu promotiile periodice, clientul se poate abona la Newsletter si poate urmari pagina de facebook: Superb by Valentina, Instagram: superb_by_valentina sau Tik tok: @superb_by_valentina

Plasarea comenzii

Clientul poate cauta produsul dorit cu ajutorul butonului de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in partea de sus a site-lui www.superb-v.ro; www.valentinaconcept.ro.

Adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi se poate face cu ajutorul butonului “Adauga in cos”.

Dupa adaugarea fiecarui produs in cos, clientul poate accesa cosul de cumparaturi cu ajutorul butonului “Vezi cosul”.

S.C. SUPERB by Valentina S.R.L. recomanda clientilor sa verifice cu atentie fiecare detaliu al fiecarui produs, asa cum este prezentat pe www.superb-v.ro si sa verifice, deasemenea si cosul de cumparaturi, sa actualizeze produsele sau cantitatea acestora. Pozele produselor sunt cu titlu informativ, iar nuantele prezentate pot diferi in functie de luminozitatea dispozitivului pe care sunt afisate sau de perceptia individuala.

Dupa verificarea cosului de cumparaturi, clientul poate accesa butonul “Trimite comanda”, urmand sa fie directionat automat catre formularul de comanda, care trebuie completat cu toate informatiile necesare corecte, astfel incat procesarea si livrarea comenzii sa fie cat mai sigure.

Clientul poate lasa un mesaj sau poate face o observatie, cu privire la comanda sau livrare a acesteia, in sectiunea “Mesajul tau”.

Clientul are obligatia sa citeasca “Termenii si conditiile” si sa bifeze casuta aferenta inainte de a trimite comanda.

Ultimul pas in plasarea comenzii este apasarea butonului “Trimite comanda”, clientul urmand sa primeasca un sms prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Comenzile plasate pe www.superb-v.ro vor fi confirmate telefonic prin sms sau prin email.

Clientul poate comanda produse si telefonic la numarul de telefon 0743 162 742 / 0740 007 952 sau prin e-mail: magazin@superb-v.ro, de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 20:00.

Procesarea comenzii

Programul de procesare a comenzilor plasate pe www.superb-v.ro este: Luni – Vineri, intre orele 10:00 – 20:00, livrarea urmand a se efectua in urmatoarea zi lucratoare, in intervalul orar 10:00 – 16:00.

Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca S.C.SUPERB by Valentina S.R.L. il poate contacta in urmatoarele scopuri:
· validarea disponibilitatii produselor comandate.
· confirmarea adresei si termenului de livrare.
· informarea clientului cu privire la stadiul livrarii comenzii si in legatura cu orice problema aparuta in timpul procesarii si livrarii comenzii.

In cazul in care clientul intampina probleme cu plasarea comenzii sau doreste mai multe informatii cu privire la produse, la comanda plasata, la livrare sau la plata, acesta ne poate contacta la adresa de email: magazin@superb-v.ro sau la numarul de telefon 0743 162 742 / 0740 007 952, de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 20:00.


Anularea

Clientul poate anula o comanda plasata, contactandu-ne la numarul de telefon 0743 162 742 / 0740 007 952 sau pe adresa de e-mail magazin@superb-v.ro.

In cazul in care comanda a fost platita online cu card bancar, plata va fi anulata, iar banii se vor debloca in contul clientului in termen de 4-7 zile lucratoare, conform termenelor bancare.

Metode de plata

Facturarea

S.C. SUPERB by Valentina S.R.L. va emite catre client factura aferenta produselor comandate pe www.superb-v.ro, precum si pentru orice alte costuri aferente livrarii comenzii, in format fizic, in interiorul coletului sau in format digital, pe adresa de e-mail comunicata de catre client.

In cazul in care clientul doreste ca factura sa fie emisa pentru persoana juridica, acesta va bifa in formularul de comanda optiunea “Date de facturare diferite de datele de livrare” si va completa toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

Modalitatea de plata

Produsele comandate pe www.superb-v.ro pot fi platite prin transfer bancar, ramburs - la primirea coletului sau cu cardul online, prin platforma procesatorului de plati online – Stripe. S.C. SUPERB by Valentina S.R.L. isi rezerva dreptul ca, in anumite cazuri, sa solicite plata in avans, prin ordin de plata/transfer bancar.

• Plata ramburs – numerar la primirea comenzii

Daca ati ales sa platiti ramburs, la primirea comenzii, veti achita numerar (cash) curierului care va livreaza comanda. Neachitarea comenzii determina returnarea coletului.

• Plata online cu card bancar (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!